Dubbelconcert Jeugdorkest Rupelzonen - Mercator Brass Band

May 17, 2019

Op 18 mei 2019 houd Mercator Brass Band nog eens een dubbelconcert met De Rupelzonen, maar deze keer is het samen met het jeugdorkest. Mercator geeft op dit concert een try-out voor hun deelname aan het DOBC op 8 juni 2019. het Jeugdorkest speelt dan weer het programma dat zij gespeeld zullen hebben op het Europees Muziekfestival voor de Jeugd op 5 mei 2019.

Dubbelconcert Mercator Brass Band - KH De Rupelzonen

April 13, 2019

Op 14 april 2019 speelt Mercator Brass Band een dubbelconcert met de Koninklijke Harmonie De Rupelzonen uit Boom in de Sint-Anna-ten-drieën-kerk op Linkeroever.  Dit concert biedt u de gelegenheid om twee toppers uit Boom aan het werk te horen.

Mercator Brass Band kampioen in derde divisie!

November 22, 2018

 Mercator Brass Band behaalde de eerste plaats in de derde afdeling van de Belgische Brassband kampioenschappen. Op zich was deze plek verwacht, de investeringen in de vereniging, de winst bij de VOBK en een mooie derde plaats bij de Dutch Open, maar vooral ook omdat Mercator de enige deelnemer was in de derde afdeling. 

Mercator Brass Band derde op het DOBC 2018

June 30, 2018

Op 7 juni 2018 vond het DOBC plaats in Drachten in Nederland. Mercator werd er derde. 

Mercator Brass Band Kampioen

April 20, 2018

Mercator Brass Band wint in c-afdeling van het Vlaams Open Brassband Kampioenschap. Daarmee houden zij de eer van België hoog aangezien zij de enige Belgische band waren in  deze afdeling.

 

Please reload

© 2019 by Mercator Brass Band

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now